X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

DESTACATS

MODACC juntament amb FITEX han impulsat la Oficina de Projectes per informar sobre les línies d'ajuts rellevants pel sector del tèxtil i la moda, i poder identificar projectes de transformació i millora competitiva d'empreses del sector.

IDEA>FUTUR

+ INFO

+70.000

Professionals

15.351M€

Xifra de negoci

2.800

Empreses

8%

del PIB català

6.000

millons de exportacions

OBJECTIUS DEL CLÚSTER

Des del Clúster Impulsem la Competitivitat de l’Ecosistema Moda de Catalunya  mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector. Els valors que ens defineixen son la recerca de coneixement, la cooperació i el dinamisme de les empreses i persones que formem part del clúster per millorar i anticipar-nos al futur.

Missió

Arrels a Catalunya i branques al món

Enfoquem les nostres activitats al reforç competitiu de l´ecosistema moda de Catalunya, cooperant amb institucions i empreses internacionals.

Naixem dins de la tradició tèxtil catalana, oberts a diferents prismes culturals: Utilitzem el nostre passat com un trampolí cap al futur.

 

 

Internacionalització

La internacionalització proporciona a les empreses l'oportunitat de créixer en un món global.  

+ INFO

Innovació

Ajudem a les empreses, en col·laboració amb altres partners a crear nous productes i processos.

+ INFO

Industrialització

Treballem per la recuperació d’una nova industria de la moda a Europa, flexible, digitalitzada, sostenible i altament competitiva.

+ INFO

Formació

MODACC desenvolupa iniciatives de formació de nous professionals i programes de capacitació de professionals que ja treballen al sector.

+ INFO

Networking

Volem transformar la realitat, convertir dificultats en oportunitats i fer realitat els somnis de les empreses que confien en nosaltres.

+ INFO

ÀMBIT DE TREBALL

El nostre àmbit d’actuació comprèn des del disseny fins a la distribució de productes de moda, passant per la indústria, la logística i totes aquelles activitats que formen part de la cadena de valor de la moda.