X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

2º Marketplace day

10 de novembre de 2021

Connecta amb els Marketplaces de Moda Participa el pròxim 24 de novembre en el “Marketplace Day 2” i descobreix les característiques de cada Marketplace i Serveis que et fan la teva e-commerce més efectiu i rendible Organitza les teves reunions singulars amb els responsables d'aquells Marketplaces i serveis que siguin del teu interès directament.

El MARKETPLACE DAY 2 de moda és un punt de trobada entre marques de moda i els marketplaces internacionals, un canal poc explorat per les marques de moda espanyola fins avui.

Ademas descobreix solucions de serveis que et fan la teva e-comerce més efectiu i rendibleAquesta iniciativa és fruit de la convicció de l'Agrupació Espanyola de genero de punt en la qual el sector de la Moda ha d'aprofitar les tecnologies i els nous canals de venda per a generar noves oportunitats de mercat. La situació provocada per la pandèmia ens estimula a contemplar aquestes possibilitats i ser proactius en l'exploració i construcció de noves opcions comercials.
La venda a través d'internet – en les seves diverses modalitats- ha experimentat un desenvolupament extraordinari a Europa a conseqüència d'aquesta situació de pandèmia i el sector de la Moda ha d'aprofitar aquesta oportunitat.

Durant el MARKETPLACE DAY 2 descobriràs com operen cadascuna de les plataformes participants, les condicions de cooperació amb aquestes plataformes, les estratègies per a superar els principals obstacles logístics, operatius i financers per a l'exportació a través de l'e-Commerce i altres informacions d'utilitat per a potenciar la teva e-commerce en plataformes internacionals.

Aquesta segona edició de l'esdeveniment tindrà lloc de forma completament digital (en línia), i acollirà ponències per part de representants dels Marketplaces participants, reunions singularitzades entre marques i responsables dels portals i aportacions de les entitats organitzadores. Amb el MARKETPLACE DAY 2 volem oferir a les marques de moda l'opció de conèixer altres marketplaces i canals digitals de venda alternatius als global players com Amazon o Zalando.
Hi ha opcions interessants i accessibles més enllà d'aquestes grans plataformes!!

T'aproximem Marketplaces interessants per al sector de la indumentària i moda com són:
B2C: Fruugo, OZON, Joom, Gute Marken, dott, Falabella, Glami
B2B: Faire, Fashion Cloud, Fabbric
Serveis: Taxdoo, Autoretouch, Shopping Feed, logisfashion, socialPALS

La inscripció a l'esdeveniment és gratuïta per a les empreses que forma part de la indústria de la Moda d'Espanya. La confirmació de participació es realitzará per part de les entitats organitzadores.

No deixis passar aquesta oportunitat: Connecta amb marketplaces, coneix als responsables de cada plataforma de ecommerce internacional i guanya visibilitat enfront dels consumidors europeus.
Amb MARKETPLACE DAY-2 – connecta amb els Marketplaces de moda!!.

 

INSCRIU-TE