X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

2a Edició del Programa de Sostenibilitat i Valor Compartit

15 de setembre de 2021

Iniciem la segona edició del programa de Sostenibilitat i Valor Compartit al clúster. L’objectiu principal del programa és motivar la transició de les empreses de MODACC cap a un model corporatiu socialment responsable i amb impacte positiu, per tal de fer-les més competitives utilitzant la sostenibilitat com element diferenciador. Aquest programa permetrà capacitar les empreses participants en la integració estratègica de la sostenibilitat empresarial i en la mesura dels seus resultats socials i mediambientals.

Obert a totes les empreses que vulguin iniciar aquest camí acompanyats de l’equip de MODACC i la consultora Roots4sustainability. Oferim dos itineraris segons el grau de maduresa respecte a la integració de la sostenibilitat en l’estratègia de negoci:

  • ESTÀNDARD: Itinerari per a les empreses que vulguin iniciar-se i introduir la visió 360º en matèria de sostenibilitat a l’empresa. Rebran un acompanyament específic i intens per part de l'equip de MODACC i un acompanyament global per par de la consultora Roots4Sustainability.

 

  • INTENSIU: Itinerari per a les empreses que ja hagin iniciat la transformació o s’hagin plantejat la integració de la sostenibilitat a l’empresa. Rebran un acompanyament intens per part de la consultora Roots4Sustainability i seguiment per part l'equip de MODACC.

 

 

 

 

ACCÉS AL PROGRAMA COMPLET

INSCRIPCIONS AL PROGRAMA

AQUÍ

 

 

PER MÉS INFORMACIÓ:

Clara Mallart
cmallart@modacc.cat o 934151228