X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

Fashion Tech Program by Modacc Silicon Valley / San Francisco 29/04 - 03/05 ´18

22 de maig de 2018

FashionTech 2018: Visita del Clúster Catalá de la Moda a Silicon Valley, San Francisco i Los Angeles Maig 2018

Socis de Modacc, directius d'empreses de moda com Escorpion, Guasch Barcelona, LCI Barcelona, juntament amb representants de l'Administració i Indústria de la Generalitat de Catalunya, van realitzar un viatge de Benchmarking a Califòrnia, durant el mes de maig de 2018.

L'objectiu del viatge era contribuir al fet que empresaris i directors generals d'empreses pertanyents a l'àmbit de les indústries del disseny poguessin desenvolupar una cultura empresarial innovadora i una visió digital que els ajudi a construir l'estratègia empresarial futura dels seus negocis.

Durant els primers dies les visites es van centrar en empreses Tecnològiques situades en Silicon Valley, San José i Sant Francisco. Algunes de les empreses que es van visitar van ser: Google, PayPal, Ideo, Sales Force, Lime Lab, Betabrand, Macys Fashion Incubator...

En aquestes empreses, els representants de Modacc van ser rebuts per personal de la pròpia empresa. Durant la visita, a més de mostrar d'una manera molt detallada, la seva manera de treballar, la seva know how, la seva cultura d'empresa i sobretot, les tecnologies més avançades, els representants ens resumeixen la seva carrera professional i les seves aspiracions dins d'un ambient de treball tan peculiar i tan diferent com és el de Silicon Valley.

FAST, DIFFERENT & TRUSTED.

La diferenciació, la rapidesa, la innovació, la visió global del negoci, la focalització en l'usuari (Customer Company), l'obsessió per la privadesa, la protecció de l'empresa de cara a un canvi digital imminent, el networking, l'obertura i la transparència.. Totes són capacitats i punts a destacar de totes les empreses i de totes les persones entrevistades per Modacc durant aquests dies de visita.

A més. Modacc va tenir la possibilitat, durant els últims dies del viatge, de visitar el Fashion District de Los Angeles i entrevistar-se amb alguns dels Showrooms de cara a una interacció i una possible visita a Barcelona, de cara al 080 Barcelona Fashion Showroom de juny.

Nota FashionTech 2018 cat.pdf