X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

Km0 Moda Fira de Productors de Proximitat

8 de octubre de 2021

Fira de productors tèxtils de proximitat, especialitzats amb capacitat productiva per a desenvolupar peça acabada i/o complements tèxtils, que desenvolupen la seva activitat en territori espanyol.

QUÈ ÉS KM 0 MODA?

Es tracta d'una trobada professional en format híbrid (presencial i digital) entre productors tèxtils de proximitat (tallers de confecció, gènere de punt i serveis auxiliars) i les empreses de la indústria de la moda.

PER A QUÈ?

Donar a conèixer les capacitats industrials de productors tèxtils de proximitat (tallers de confecció, gènere de punt i serveis auxiliars).

Impulsar acords comercials entre els productors tèxtils expositors i les marques visitants, interessades a obtenir el valor afegit de fabricar en proximitat.

Llançar un directori digital amb les empreses expositores de Km 0 Moda que es podrà consultar durant un any .

Potenciar els valors de l'etiqueta MÑ - MODAESPAÑA.

QUAN I ON?

3 I 4 de Novembre de 2021

Palacio de Santoña Madrid, C/ Hortes, 13 Madrid

1r dia   -   15h a 19h

2do dia   -   10h a 17h

PERFIL

Expositors:

Productors tèxtils especialitzats amb capacitat productiva per a desenvolupar peça acabada i/o complements tèxtils en proximitat, en territori espanyol.

Visitants:

Dissenyadors, compradors, product manager procedents de marques de moda, cadenes de botigues o gestors de la producció interessats a localitzar nous proveïdors de proximitat.

Accés gratuït per a visitants professionals de la moda,PRÈVIA INSCRIPCIÓ


FORMAT HÍBRID

El format híbrid permetrà als expositors tenir un estand en el palau de Santoña els dies 3 i 4 de Novembre i al seu torn participar per un any en el directori digital d'empreses productores tèxtils.

Aquest espai serà referent de productors tèxtils en proximitat, especialitzats, amb capacitat productiva per a desenvolupar peça acabada i/o complements tèxtils, en territori espanyol.

 

MES INFO

    

INSCRIPCIÓ COM A VISITANT

  

INSCRIPCIÓ COM A EXPOSITOR