X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

La directiva Arancha Algás, nova presidenta del Clúster Català de la Moda

16 de juny de 2020

La directora general de Boboli, Arancha Algás, ha estat escollida aquest mes de juny nova presidenta del Clúster català de la Moda (Modacc) en substitució del directiu de Diktons, Pep Generó, que ha finalitzat el seu mandat a la presidència del Clúster.

Arancha Algás es va formar en Màrqueting i Comerç Internacional a l’Escola de Missions Internacionals i Acció Integral (ESMAI). Un cop finalitzats els estudis, es va incorporar a l’empresa familiar, Star Textil, primer com a responsable del retail i després pilotant la transició fins a convertir-se en una empresa de referència de moda infantil. A Boboli ha estat responsable de la gestió de producte, tant de disseny com de la producció, i des de fa uns anys és la directora general de la marca, juntament amb la seva germana, Mónica Algás.
Algás assumeix la presidència del Clúster en un moment extremadament complicat pel sector de la moda fruit de la pandèmia de la Covid-19, però també en un moment de màxima fortalesa de l’entitat, que ja agrupa quasi 150 empreses del sector de la moda a Catalunya, i representa 6.000 treballadors i 2.000 milions d’euros de facturació agregada.
En ser nomenada presidenta, Arancha Algàs ha manifestat que “Modacc, com altres associacions, s’ha de nodrir de l’experiència i professionalitat dels qui hi col·laboren, i per això estic contenta de poder aportar idees i feina durant el temps que he estat escollida per liderar el clúster”. D’entre els objectius que s’ha marcat la nova presidenta destaca “crear un servei d’assessorament per ajudar a les empreses a avançar cap a la sostenibilitat”, un dels reptes més immediats que té el sector del negoci de la moda, tant a Catalunya com arreu de l’Estat.