X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

NATIVE- Noves vies per a la creativitat

3 de març de 2020

El Clúster Català de la Moda (MODACC), juntament amb l’Ajuntament de Böras (Suècia), l’Ajuntament de Prato (Italià) y Akademia Sztuk Pięknych (Polònia) – tots membres de la xarxa tèxtil europea ACTE- han posat en marxa el projecte europeu NATIVE, cofinançat pel Programa – Creative Europe. L’objectiu principal de NATIVE és desenvolupar les habilitats de dissenyadors relacionats amb les indústries del disseny i facilitar la integració del coneixement creatiu a les PYMES del sector de la moda.

Les activitats del projecte estan específicament dirigides al desenvolupament de capacitats i l’enfortiment de les habilitats en el disseny de moda a través de l’entrenament, la capacitació i les residències creatives de joves dissenyadors, artistes i persones creatives, vinculades a les indústries del disseny. Per seleccionar als dissenyadors que participaran al programa de capacitació i residències creatives, el projecte organitza el concurs europeu REBELPIN. Els guanyadors del concurs presentaran les seves creacions a la passarel·la de Moda 080 Barcelona Fashion entre els dies 30 de juny i 3 de juliol a Barcelona. 

NATIVE organitzarà residències creatives per als joves dissenyadors seleccionats a empreses de moda, institucions i associacions artístiques o culturals relacionades amb  les indústries del disseny i de la moda. Durant aquestes residències, els joves dissenyadors hauran de desenvolupar productes innovadors juntament amb empreses tèxtils. Una selecció dels productes resultants es mostraran en una exposició final de projecte.

Més informació del projecte i sobre la participació en el premi REBELPIN es pot trobar a la web de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees: www.acte.net