X

Per accedir al tot el contingut has d'estar registrat

VULL REGISTRAR-ME

Destacat

Participació de marques catalanes de moda en la fira Neonyt de Berlín – juliol 2019

10 de juliol de 2019

Modacc va acompanyar a diversos socis de Modacc, en la seva participació en la fira de moda sostenible Neonyt, organitzada per Messe Frankfurt i que es va celebrar en l'espai Kraftwerk a Berlín els dies 2/3/4 de juliol de 2019.

Neonyt és una fira en la qual la moda reforça el seu compromís amb la sostenibilitat i es converteix en un aparador en el qual es donen cita gran nombre de compradors especialitzats a nivell mundial. És un esdeveniment selectiu que té en compte criteris de transparència, responsabilitat social i ecologia a l'hora d'admetre les empreses i determinar si són sostenibles

Les empreses col·laboradores de Modacc que van participar en la fira en aquesta última edició van ser: Magán (marca de moda sostenible especialitzada en fibres naturals i orgàniques) Duuo Shoes (calçat vegà), Yerse (amb una línia orgànica i reciclada) i Indianes (calçat realitzat amb materials sostenibles i vegans), van confirmar la seva participació en aquesta fira per a mostrar les seves col·leccions sostenibles de moda i calçat. Van compartir espai amb marques que ja van participar en passades edicions com SKFK o Nudo Clothing.

Per a més informació sobre aquesta visita a la fira o per a obtenir l'informe sobre aquesta: info@modacc.cat

 

https://www.maganbarcelona.eu/es/

https://www.duuoshop.com/

https://www.yerse.com/editorial-organic-collection

https://www.indianesfootwear.com/

https://www.skfk-ethical-fashion.com/es