X

Para acceder a todo el contenido has de estar registrado

QUIERO REGISTRARME

Featured

2nd Edition- Sustainability and Shared Value

Sept. 15, 2021

We are starting the second edition of the Sustainability and Shared Value program in the cluster. The main objective of the program is to motivate the transition of MODACC companies to a socially responsible corporate model with a positive impact, in order to make them more competitive using sustainability as a differentiating element. THIS program will enable companies participating in the Strategic Integration of business sustainability and in the measurement of their Social and Environmental Results.

Obert a totes les empreses que vulguin iniciar aquest camí acompanyats de l’equip de MODACC i la consultora Roots4sustainability. Oferim dos itineraris segons el grau de maduresa respecte a la integració de la sostenibilitat en l’estratègia de negoci:

  • ESTÀNDARD: Itinerari per a les empreses que vulguin iniciar-se i introduir la visió 360º en matèria de sostenibilitat a l’empresa. Rebran un acompanyament específic i intens per part de l'equip de MODACC i un acompanyament global per par de la consultora Roots4Sustainability.

 

  • INTENSIU: Itinerari per a les empreses que ja hagin iniciat la transformació o s’hagin plantejat la integració de la sostenibilitat a l’empresa. Rebran un acompanyament intens per part de la consultora Roots4Sustainability i seguiment per part l'equip de MODACC.

 

 

 

 

ACCÉS AL PROGRAMA COMPLET

INSCRIPCIONS AL PROGRAMA

AQUÍ

 

 

PER MÉS INFORMACIÓ:

Clara Mallart
cmallart@modacc.cat o 934151228