X

Para acceder a todo el contenido has de estar registrado

QUIERO REGISTRARME

Featured

Catalan fashion brands showcasing at Neonyt fair in Berlin

July 10, 2019

Modacc at the Neonyt sustainable fashion fair, organized by Messe Frankfurt and held at the Kraftwerk space in Berlin on 2/3/4 July 2019.

Neonyt és una fira en la qual la moda reforça el seu compromís amb la sostenibilitat i es converteix en un aparador en el qual es donen cita gran nombre de compradors especialitzats a nivell mundial. És un esdeveniment selectiu que té en compte criteris de transparència, responsabilitat social i ecologia a l'hora d'admetre les empreses i determinar si són sostenibles

Les empreses col·laboradores de Modacc que van participar en la fira en aquesta última edició van ser: Magán (marca de moda sostenible especialitzada en fibres naturals i orgàniques) Duuo Shoes (calçat vegà), Yerse (amb una línia orgànica i reciclada) i Indianes (calçat realitzat amb materials sostenibles i vegans), van confirmar la seva participació en aquesta fira per a mostrar les seves col·leccions sostenibles de moda i calçat. Van compartir espai amb marques que ja van participar en passades edicions com SKFK o Nudo Clothing.

Per a més informació sobre aquesta visita a la fira o per a obtenir l'informe sobre aquesta: info@modacc.cat

 

https://www.maganbarcelona.eu/es/

https://www.duuoshop.com/

https://www.yerse.com/editorial-organic-collection

https://www.indianesfootwear.com/

https://www.skfk-ethical-fashion.com/es