X

Para acceder a todo el contenido has de estar registrado

QUIERO REGISTRARME

Event

JORNADA DE TENDÈNCIES DE MODA DONA ESTIU 2019 / DESTINAT AL PÚBLIC MULTIMARCA

June 11, 2018

Dins del 080 Barcelona Fashion Showroom, Modacc organitza una Jornada de Tendències de Moda de dona estiu 2019, destinada al sector Retail Multimarca.

 

JORNADA DE TENDÈNCIES  DE MODA DONA  ESTIU 2019

DESTINAT AL PÚBLIC  MULTIMARCA

(080 BARCELONA FASHION SHOWROOM)

 

Dins del 080 Barcelona Fashion Showroom, Modacc organitza una Jornada de Tendències de Moda de dona estiu 2019,  destinada al sector Retail Multimarca.

Per tenir èxit en la venda d’ una col·lecció,  es imprescindible conèixer  les tendències per a la propera temporada.  L’estudi  Gloria Jover identifica els temes clau de la moda de dona estiu 2019,  especialment  destinats al públic  multimarca.

Aquestes tendències han estat confirmades en les principals concentracions internacionals, en les que es decideixen els colors, les harmonies, els teixits, les siluetes i les formes per a la primavera - estiu 2019.

La jornada tindrà lloc el segon dia del 080 Barcelona Fashion Showroom, a  la sala Hipòstila del Recinte Modernista de Sant Pau, el Dijous  28 de Juny a les 13.30h, durarà una hora i estarà conduïda per l’experta en tendències  Gloria Jover.

Es necessari estar inscrit i confirmat en el link d’inscripcions per poder assistir.

Places limitades i adjudicades per ordre d’inscripció.

Més informació: info@modacc.cat

INFO JORNADA TENDENCIAS CAT