X

Para acceder a todo el contenido has de estar registrado

QUIERO REGISTRARME

Internacionalització

La internacionalització proporciona a les empreses l'oportunitat de créixer en un món global.

Des de Modacc ajudem a l’empresa a localitzar consumidors interessats en els seus productes i serveis arreu del món: Missions Empresarials, assistència a fires, oficines comercials pròpies en diversos països, informació i orientació de mercats, assessorament tècnic i legal.

Aquest són alguns dels nostres serveis internacionals.

Innovació

Ajudem a les empreses, en col·laboració amb centres tecnològics, universitats i altres socis a crear nous productes i processos enfocats al consumidor i a noves oportunitats de mercat.

El coneixement del consumidor, Internet, la construcció de negocis sostenibles, la funcionalitat dels productes d’indumentària o la digitalització dels processos industrials són eixos de treball de l’àrea d’innovació de Modacc.

Industrialització

Treballem per a la recuperació d’una nova indústria de la moda a Europa, flexible, digitalitzada, sostenible i altament competitiva. Coneixedors de que és essencial tenir una base industrial a Catalunya per ser un territori competitiu i innovador en el sector de la moda, desenvolupem iniciatives de foment de la base industrial com ara la promoció de capacitats industrials i les fires industrials per relacionar productors i distribuïdors.

Formació

Modacc desenvolupa iniciatives de formació de nous professionals. Facilitem el desenvolupament de noves competències pel creixement professional dels treballadors del sector.

Construïm ponts entre l’empresa i l’escola per atreure talent al sector.

Networking

Volem transformar la realitat, convertir dificultats en oportunitats i fer realitat els somnis de les empreses que confien en nosaltres. Volem créixer i millorar el sector.

Per fer-ho possible promocionem trobades empresarials i relacions professionals enriquidores.

Treballem activament per construir negoci entre les empreses que formen part del Clúster.